round image on layout top

Despre “Ion Manu”

divider image

(n. 12 februarie 1891, Botoșani; d. 12 martie 1968, București)
-actor român de teatru și film.

 

Filmografie

  • Păcală și Tândală (1925)
  • Monologul lui Păcală (1931)
  • Ziua cumpătării (1942)
  • D-ale carnavalului (1958)
  • O poveste ca-n basme (1959)
  • Darclée (1961)
  • Pași spre lună (1963)
  • Corigența domnului profesor (1966)

 

Ion Manu – Ora Vesela 


Si corabia inainteaza

16 Noiembrie 2017  -  Ora 18:30 „Și corabia înaintează…” (1983), Regia: Federico Fellini Scenariu: Federico Fellini, Tonino Guerra, Andrea...

citeste

Sot de vanzare

Sot de vanzare – 17 noiembrie 2017, ora 19

citeste

Fascinant! Stralucitor!...

18.11.2017 - ACCES GRATUIT PE BAZA DE INVITATIE!  

citeste


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
2011