round image on layout top

Despre “Ion Manu”

divider image

(n. 12 februarie 1891, Botoșani; d. 12 martie 1968, București)
-actor român de teatru și film.

 

Filmografie

  • Păcală și Tândală (1925)
  • Monologul lui Păcală (1931)
  • Ziua cumpătării (1942)
  • D-ale carnavalului (1958)
  • O poveste ca-n basme (1959)
  • Darclée (1961)
  • Pași spre lună (1963)
  • Corigența domnului profesor (1966)

 

Ion Manu – Ora Vesela 


Dincolo de cortina

SAMBATA 23 SEPTEMBRIE, ORA 19:00

citeste

Despot Voda

JOI 21 SEPTEMBRIE, ORA 12:00

citeste

MEANDRE

  JOI 21 SEPTEMBRIE 2017, ORA 19:30   Scenariu: Horia Lovinescu Distribuția: Margareta Pogonat, Mihai Pălădescu, Ana Széles, Dan...

citeste


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
2011