contact@ionmanu.ro
Adresa: Otopeni, Strada 23 August, Nr.8,Bucuresti
contact@ionmanu.ro
Adresa: Otopeni, Strada 23 August, Nr.8,Bucuresti

Viata lui Mozart

28 ianuarie 2018

Din motive independente de vointa noastra spectacolul viata lui Mozart programat pentru  28-01-2018 ora 11  se va reprograma la o data ulterioara.Ne cerem scuze.

Urmariti www.ionmanu.ro

Gen : basm simfonic | vârsta recomandată: +7 ani

V-ar fi plăcut să-l cunoașteți pe marele compozitor Wolfgang Amadeus Mozart? Ei bine, Opera Comică pentru Copii îl aduce în salonul care-i poartă numele în spectacolul – concert "Viața lui Mozart". Și cum am putea mai bine să-l (re)descoperim pe Mozart decât prin muzica sa, parcurgându-i viața de la primele încercări de a compune până la capodoperele sale nemuritoare? 

Operele, simfoniile, muzica de cameră, toate aceste bijuterii prețioase pe care ni le-a oferit compozitorul genial, care trăia prin muzică și se transforma în muzică, au lăsat o amprentă puternică asupra culturii europene și nu numai. Copiii care asistă la spectacolul "Viața lui Mozart", susținut de Ansamblul Liric, au ocazia de a asculta fragmente din muzica aceasta într-un cadru plăcut și elegant, fiind astfel îndemnați să caute ei înșiși mai departe lucrări ale compozitorului. În plus, ei află amănunte din viața tumultoasă a unui creator care din copilărie a fost îndrumat către arta sunetelor.